Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Materiale de informare și promovare - CRTA Alba Iulia

Broșura de prezentare descrie misiunea și serviciile oferite de Casa Regională a Tinerilor Activi Alba Iulia. În interior găsiți și datele de contact ale Casei. Afișele și bannerele verticale decorează Casa.

Află mai mult ...

Materiale de informare și promovare - CRTA Baia Mare

Broșura de prezentare descrie misiunea și serviciile oferite de Casa Regională a Tinerilor Activi Baia Mare. În interior găsiți și datele de contact ale Casei. Bannerele verticale decorează Casa, iar posterul a fost afișat timp de o lună în autobuze din oraș.

Află mai mult ...

Materiale de informare și promovare - CRTA Brașov

Broșura de prezentare descrie misiunea și serviciile oferite de Casa Regională a Tinerilor Activi Brașov. În interior găsiți și datele de contact ale Casei. Bannerele verticale decorează Casa, iar posterul a fost afișat timp de o lună în 9 stații de autobuz din oraș.

Află mai mult ...

Materiale de informare și promovare - CRTA Deva

Broșura de prezentare descrie misiunea și serviciile oferite de Casa Regională a Tinerilor Activi Deva. În interior găsiți și datele de contact ale Casei. Bannerele verticale vor decora Casa, iar posterul va fi afișat timp de o lună în autobuze din oraș.

Află mai mult ...

Materiale de informare și promovare - CRTA Iași

Broșura de prezentare descrie misiunea și serviciile oferite de Casa Regională a Tinerilor Activi Iași. În interior găsiți și datele de contact ale Casei. Bannerele verticale decorează Casa, iar posterul a fost afișat timp de o lună în autobuze din oraș.

Află mai mult ...
Parteneri Bpi Assoc Feg