Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

ANOFM: pași spre o bază de date integrată

30 octombrie 2014 - Astăzi începe la Sinaia conferința națională de deschidere a proiectului “Integrarea sistemului informatic al ANOFM cu alte sisteme informatice” POSDRU/123/4.1/S/130546, organizată de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, împreună cu partenerii săi. Pe agenda evenimentului sunt prezente intervențiile fiecărui partener referitoare la stadiul implementării activităților proiectului și la planul activităților ce se vor desfășura în perioada următoare pentru atingerea indicatorilor propuși.

De asemenea, toți cei prezenți la conferință vor participa la sesiunea deschisă de întrebări și răspunsuri și, astfel, se vor informa despre obiectivele propuse prin derularea acestui proiect și modul concret de implementare a activităților pentru atingerea acestora.

Proiectul își propune atât eficientizarea activității structurilor Serviciului Public de Ocupare cu ajutorul interogării și gestionării în timp real a unei baze de date integrate, cât și eficientizarea procesului de comunicare între SPO și alte instituții administrative ale statului.

“Integrarea sistemului informatic al ANOFM cu alte sisteme informatice” POSDRU/123/4.1/S/130546 este un proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Parteneri Bpi Assoc Feg