Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Conferința Internațională Oportunități de finanțare pentru IMM-uri 2014-2020, 12 martie 2015

5 martie 2015 - EurActiv.ro și Reprezentanța Comisiei Europene în România organizează, pe 12 martie, cel mai important eveniment al anului în domeniul finanțării IMM: Conferința internațională dedicată programelor de finanțare pentru firme mici și mijlocii, disponibile din 2015. În acord cu eforturile instituțiilor europene și statelor membre de a susține dezvoltarea IMM-urilor, EurActiv.ro și Reprezentanța Comisiei Europene în România intenționează să contribuie la promovarea instrumentelor din domeniu prin intermediul unei conferințe internaționale. Evenimentul urmărește să aducă împreună actori publici relevanți din România, autorități europene și reprezentanți ai IMM-urilor din Romania.

Având în vedere importanța economică și socială a IMM-urilor, Uniunea Europeană (UE) și statele membre au creat o serie de instrumente financiare și legislative care urmăresc să faciliteze dezvoltarea lor. În acest sens, IMM-urile au acces la oportunități de finanțare specifice și programe dedicate și beneficiază de asistență adaptată pentru activitățile lor.

În urma adoptării noului cadru financiar al Uniunii 2014-2020, aceste oportunități și facilități au fost actualizate. Astfel, o serie de noi instrumente vor completa inițiativele curente și vor îmbunătății orizontul și profunzimea susținerii oferite IMM-urilor pe teritoriul UE.

Lista vorbitorilor îi include, printre alții, pe: Corina CREȚU, Comisar European pentru Politica Regională, Hubert COTTOGNI, Director, Head of Mandate Management, Fondul European de Investiții și Eugen TEODOROVICI, Ministrul Fondurilor Europene.

Mai multe detalii despre eveniment, aici: http://www.euractiv.ro/eveniment-conferinta-imm/Conferinta-Internationala-Oportunitati-de-finantare-pentru-IMM-uri-2014-2020-12-martie-2015-128

Parteneri Bpi Assoc Feg