Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Deschiderea oficială a Casei Regionale a Tinerilor Activi Alba Iulia

Pe 11 iulie 2014, a avut loc evenimentul de deschidere oficială a Casei Regionale a Tinerilor Activi (CRTA) Alba Iulia, susținut de dl Liviu Florea, coordonator al CRTA Alba Iulia, și dl Viorel Ghețe, coordonator tehnic implementare, BPI Management Consulting România - partener în cadrul proiectului. Alături de noi s-au aflat dna Andrea Katona, director executiv, AJOFM Alba și dl Flaviu Kozuc, director executiv al AJPIS Alba, parteneri locali, jurnaliști și tineri.

La eveniment echipa proiectului a prezentat atât obiectivele și activitățile proiectului "Investiția în tineri, investiția în viitorul nostru", cât și cele ale Casei Regionale a Tinerilor Activi (CRTA) Alba Iulia, care acoperă județele Alba, Mureș și Sibiu. De asemenea, dl Liviu Florea a adus în atenția participanților rezultatele la zi ale CRTA Alba Iulia. În ceea ce privește cursurile de calificare, s-au constituit până în acest moment 10 grupe de formare, pentru calificări de nivel 1 (pentru cursanți cu studii de minimum 8 clase absolvite / 360 de ore de curs) și de nivel 2 (pentru cursanți cu studii de minimum 10 clase absolvite / 720 de ore de curs). La aceste cursuri de calificare, s-au înscris în proiect 250 de tineri la cursurile de nivel 1 (calificări: lucrător în comerț, peisagist floricultor, babysitter, agent intervenție pază și ordine) și nivel 2 (calificări: frizer-coafor-manichiurist-pedichiurist și electrician constructor). Urmăriți secțiunea site-ului nostru: http://www.garantiipentrutineri.ro/calificare-profesionala/oferta-cursuri-gratuite pentru a vedea când și unde se vor ține cursurile!

Pentru mai multe informații despre activitatea CRTA Alba Iulia și prezentările susținute cu ocazia deschiderii oficiale a Casei, vedeți: http://www.garantiipentrutineri.ro/evenimente/deschiderea-oficiala-a-casei-regionale-a-tinerilor-activi-alba-iulia

Pentru fotografii de la deschidere, vedeți: http://www.garantiipentrutineri.ro/stiri-si-resurse/galerie-foto/deschiderea-oficiala-a-casei-regionale-a-tinerilor-activi-alba-iulia

 

Parteneri Bpi Assoc Feg