Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Doamna Rovana Plumb, la deschiderea CRTA Brașov

10 iulie 2014 - După cum v-am anunțat deja, astăzi se desfășoară evenimentul de deschidere oficială a Casei Regionale a Tinerilor Activi Brașov, în prezența doamnei Rovana Plumb, ministrul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice. Ni s-au alăturat domnul Mihai Mohaci, subprefectul județului Brașov, doamna Liliana Dragomir, director executiv, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Brașov, parteneri locali, numeroși jurnaliști și tineri.

Cu prilejul lansării, doamna Rovana Plumb a declarat: “Avem deja în derulare două proiecte-pilot din programul Garanția pentru Tineri, care înseamnă măsuri concrete, cu ajutorul banilor europeni, pentru a-i sprijini pe tineri să pătrundă pe piața muncii. Astăzi lansăm un centru regional unde vor putea beneficia de suport pentru a-și putea găsi un loc de muncă - de la informare și consiliere și până la cursuri de calificare și stagii de ucenicie. Casa Regională a Tinerilor Activi Brașov va funcționa și ca o platformă de testare, prin care vom putea calibra aplicarea proiectului în întreaga țară”.

Pentru consultarea materialelor prezentate la eveniment, vedeți: http://www.garantiipentrutineri.ro/evenimente/deschiderea-oficiala-a-casei-regionale-a-tinerilor-activi-brasov

Pentru fotografii de la eveniment, vedeți: http://www.garantiipentrutineri.ro/stiri-si-resurse/galerie-foto/lansarea-crta-brasov

Parteneri Bpi Assoc Feg