Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

IMM ReStart – Resurse şi consultanţă pentru dezvoltare

Cel de-al 3-lea eveniment din seria „IMM ReStart – Resurse şi consultanţă pentru dezvoltare”, organizat de Doingbusiness.ro, va avea loc marţi, 20 mai 2014, în Braşov la Hotel Kronwell. Evenimentul reuneşte experţi, traineri şi manageri specializaţi în identificarea celor mai eficiente soluţii pentru dezvoltarea IMM-urilor şi îşi propune să vină în ajutorul antreprenorilor care caută sfaturi practice, informaţii actualizate şi servicii de consultanţă pentru stimularea afacerilor.

IMM ReStart este mai mult decât o conferinţă, oferind o abordare inovativă conceptului de eveniment de afaceri, prin integrarea a patru componente complementare – consultanţă specializată, resurse dedicate dezvoltarii unei companii, training de motivare şi dezvoltare personală şi întîlniri private cu specialiştii invitaţi.
Ca un element de noutate, IMM ReStart oferă participantilor posibilitatea de a sta de vorbă într-un cadru privat cu reprezentanţii Bursei de Valori Bucureşti, BCR Pensii, EY Romania sau BSA -The Software Alliance, ocazie cu care pot beneficia de servicii personalizate de consultanţă gratuită, adaptate specificului activităţii sau companiei lor. Printre invitaţii care vor lua cuvîntul la conferinţă se numară reprezentanti din top managementul unora dintre cele mai importante companii din România. Participarea la IMM ReStart este gratuită şi se face pe bază de inscriere prealabilă.

Sursa: http://www.bizbrasov.ro/2014/05/11/solutii-pentru-dezvoltarea-imm-urilor-pe-20-mai-la-kronwell/

Parteneri Bpi Assoc Feg