Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

În curând, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți

15 septembrie 2015 - Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează, în data de 25 septembrie 2015, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi. Evenimentul se va desfăşura la nivelul tuturor celor 42 de structuri teritoriale şi se adresează atât absolvenţilor, cât şi agenţilor economici care vin în întâmpinarea necesităţilor de ocupare ale tinerilor.

Angajatorii pot beneficia de subvenţii, conform prevederilor Legii 76/2002, dacă oferă absolvenţilor oportunitatea de a ocupa locurile de muncă pe care le au disponibile.

Totodată, absolvenţii înregistraţi la agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă pot beneficia de prime de încadrare, urmare a angajării cu normă întreagă, pe o perioadă mai mare de 12 luni.

Locaţiile de desfăşurare ale bursei din acest an, programul, numărul estimativ al locurilor de muncă oferite de agenţii economici, precum şi alte detalii vor fi publicate în timp util pe site-ul www.anofm.ro şi pe site-urile agenţiilor judeţene pentru ocuparea fortei de muncă.

Pentru detalii suplimentare, persoanele interesate sau agenţii economici pot contacta structurile din teritoriu ale Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Parteneri Bpi Assoc Feg