Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Înscrieri pentru workshop-uri de creație și traininguri multiculturale gratuite

23 octombrie 2015 - Centrul multicultural ”Cetatea Artelor” deschide perioada de înscrieri pentru a doua serie de workshop-uri de creație și traininguri multiculturale gratuite. În cadrul centrului se pot înscrie elevi din ciclul superior al liceului și studenți pasionați de artă, domiciliați în București sau care au posibiltatea de a se prezenta la cursuri cel puțin o dată pe săptămână.

926a7fa9-f914-4294-b29b-cd233db783e8

Perioada de desfășurare a primei serii de traininguri și workshop-uri este decembrie 2015 - martie 2016.

Timp de patru luni, cursanții vor călători prin universurile culturale ale mai multor etnii din spațiul geografic românesc și vor studia elemente din tradiția fiecăreia. Acestea vor deveni sursa de inspirație în cadrul workshop-urilor de creație, diin domenii precum: muzică, teatru, coregrafie, design vestimentar, foto-video și arte vizuale. Workshop-urile sunt coordonate de artiști cu pregătire academică și cu experiența evenimentelor și proiectelor culturale:

MUZICĂ cu saxofonistul Mihai Iordache și percuționistul Emi Ionescu

TEATRU cu actorul Mădălin Mandin

DANS cu coregrafa Simona Deaconescu

DESIGN VESTIMENTAR cu stilistul vestimentar Iulia Bolchis

FOTO-VIDEO cu regizorul Alecu Vitzentzatos

ARTE VIZUALE cu Sandra Bălășoiu

Alege workshop-ul de creație pe care vrei să îl urmezi și înscrie-te cu CV-ul tău însoțit de o scurtă scrisoare de intenție pe adresa alex@activewatch.ro până pe 22 noiembrie 2015. Mai multe despre Cetatea Artelor si echipa proiectului poti afla accesând www.cetateaartelor.ro

Centrul Multicultural 'Cetatea Artelor' este dezvoltat în cadrul proiectului omonim derulat de ActiveWatch și Macaia. Proiectul este finanțat printr-un grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechtenstein și Guvernul României.

Parteneri Bpi Assoc Feg