Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Mai multe locuri la programul de internship al Guvernului României

17 martie 2015 - Pe 15 iulie 2013 a debutat primul program oficial de internship la nivelul administraţiei publice centrale, derulat de Guvernul României. Pe parcursul a două luni (15 iulie – 15 septembrie), 25 de tineri aleşi din peste 900 de aplicanţi au participat la activităţile desfăşurate în cadrul unor departamente ale Cancelariei Prim-ministrului şi Secretariatului General al Guvernului. Programul de internship a continuat în 2014, extinzându-se la nivelul tuturor ministerelor și departamentelor reprezentate în Guvern.

Pe parcursul a două luni, 150 de tineri au avut posibilitatea de a activa în administrația centrală, aplicând cunoștințele dobândite în cursul programelor academice și contribuind activ cu propuneri în vederea îmbunătățirii actului de guvernare. Organizarea programului este prevăzută atât în Programul de Guvernare 2013-2016, cât și în Programul de Acțiuni aprobat de Parlament în data de 11 martie 2014.

Programul oficial de internship al Guvernului României continuă în 2015 cu și mai multe posturi disponibile. Proiectul se află în prezent în etapa de planificare. Pentru a te asigura că ești printre primii care află toate detaliile, completează-ți numele și adresa de e-mail aici: http://internship.gov.ro/i2015/. Astfel vei fi notificat de îndată ce se va deschide procesul de înscriere.

Parteneri Bpi Assoc Feg