Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Mai sunt 4 zile până la a 4-a ediție a Galei Naționale a Voluntarilor

8 decembrie 2014 - Federația VOLUM și partenerii săi pregătesc seara de premiere a meritelor voluntariatului din România, în cadrul singurei competiții naționale care oferă recunoaștere publică rezultatelor voluntarilor, proiectelor de voluntariat, coordonatorilor de voluntari și centrelor de voluntariat din întreaga țară. În 12 decembrie 2014, la Working Art Space and Production (Strada Ion Minulescu 67 – 93), București, va avea loc cea de-a patra ediție a Galei Naționale a Voluntarilor, o seară de Gală care are ca temă Tradițiile Românești, un eveniment care își propune să aducă în prim-plan rezultatele voluntariatului din România. Seara de Gală din acest an se va desfășura sub sloganul “Voluntariatul devine o tradiție”  și va găzdui expoziții și momente artistice tradiționale românești. Participarea la Gala Națională a Voluntarilor se face doar pe bază de invitație.

În perioada 2 octombrie-31 octombrie 2014 organizații neguvernamentale, instituții publice sau companii care și-au implicat angajații în activități de voluntariat prin intermediul organizațiilor neguvernamentale, au putut realiza nominalizări pentru cele 4 categorii și 22 de secțiuni ale competiției. Cele peste 180 de nominalizări primite au fost ulterior analizate de experți externi ai Federației VOLUM, și au fost aleși 94 de finaliști pentru toate secțiunile din concurs. Lucrările finaliste sunt jurizate de către cei 33 de membri ai juriului.

Mai multe informaţii privind regulamentul, criteriile de jurizare, precum şi condițiile de nominalizare sunt disponibile pe website-ul competiției: www.galavoluntarilor.ro

Parteneri Bpi Assoc Feg