Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Primul curs de ospătar în județul Brașov

1 august 2014 - Casa Regională a Tinerilor Activi din Brașov anunță că ieri a început primul curs pentru ocupația de ospătar (chelner) organizat în județ în cadrul proiectului nostru. Cursul se desfășoară în orașul Victoria, este de nivel 2, are o durată de 6 luni și se adresează persoanelor interesate să lucreze în domeniul serviciilor turistice. Participanții la curs vor dobândi competenţe de servire corectă a preparatelor şi băuturilor prin prestarea unor servicii de calitate, adaptate diverselor evenimente din unităţile de alimentaţie.

În curând, vom da startul a încă două cursuri similare, care vor avea loc în municipiul Brașov și în comuna Drăguș. Deja toate locurile disponibile au fost ocupate. Urmăriți secțiunea http://www.garantiipentrutineri.ro/calificare-profesionala/oferta-cursuri-gratuite, pentru a fi la curent cu oportunitățile create prin proiectul nostru. Vă reamintim că, pe durata cursului, tinerii primesc și subvenții.

Cursurile sunt susținute de formatori acreditați, cu o bogată experiență profesională. Tinerii care vor încheia cu succes cursurile vor primi un certificat de calificare recunoscut de Autoritatea Națională pentru Calificări, care cu siguranță îi va ajuta să-și găsească mai ușor un loc de muncă. Multă baftă tuturor!

Parteneri Bpi Assoc Feg