Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Programul Operațional Capital Uman - sesiuni de dezbateri

27 iulie 2015 - Ministerul Fondurilor Europene - Direcția Generală Programe Capital Uman organizează două sesiuni de dezbateri cu toți factorii interesați, referitoare la pachetul de documente aferente ghidului solicitantului pentru Programul Operațional Capital Uman (POCU) 2014-2020, publicate spre consultare în perioada 19 iunie – 24 iulie 2015. Sesiunile se vor desfășura în datele de 5 și 6 august, la sediul Ministerului Fondurilor Europene (B-dul Ion Mihalache, nr 15-17, sala de conferințe, parter).

Prima dezbatere, organizată în data de 5 august, are ca obiectiv obținerea de contribuții la revizuirea Ghidului Solicitantului Condiții Generale 2015 - draft și colectarea de opinii asupra acestui document.

A doua dezbatere, organizată în data de 6 august, are ca obiectiv obținerea de contribuții la revizuirea Ghidului Solicitantului Condiții Specifice nr.1/2015 - draft, Axa 1 - Initiativa "Locuri de munca pentru tineri" si Axa 2 - "Îmbunatatirea situatiei tinerilor din categoria NEETs" și colectarea de opinii asupra acestui document.

Organizațiile interesate sunt invitate să nominalizeze un reprezentant care să participe activ la dezbateri. Nominalizările pot fi transmise la adresa de e-mail consultare.pocu@fonduri-ue.ro, până la data de 03 august 2015.

Sursă: www.fonduri-ue.ro

Parteneri Bpi Assoc Feg