Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Studenții se întâlnesc cu angajatorii, pe 21 mai 2014, la Brașov

14 mai 2014 – Peste 6 zile, mai exact pe data de 21 mai, Universitatea Transilvania din Brașov organizează conferința Absolvenții în Fața Companiilor (AFCO) 2014. Conferința va avea loc la Universitatea Transilvania din Brașov, aula Sergiu T. Chiriacescu, începând cu ora 10.00.

De ce este important de un astfel de eveniment? Știm că nu e deloc ușor să găsești o slujbă în perioada după terminarea facultății, angajatorii cer experiență și dovezi pentru ceea ce știi să faci, iar ocaziile pentru a-ți demonstra abilitățile sunt puține. Profesorii Universității Transilvania au găsit o soluție pentru a veni în ajutorul studenților pregătiți de ei. Prin organizarea conferinței AFCO, studenții au, încă din facultate, posibilitatea să demonstreze potențialilor angajatori cunoștințele acumulate pe durata studiilor, capacitatea și abilitățile dezvolate. Se poate vedea cine și ce lucrări a depus în secțiunea “Lucrări înscrise” a website-ului AFCO 2014. Este impresionant cu cât de multe idei proaspete și pline de substanță au participat studenții. Nu doar tinerii beneficiază de această întâlnire, ci și angajatorii. Companiile au posibilitatea de a selecta absolvenţi ca viitori angajaţi, urmărindu-le prestaţia în cadrul prezentărilor asociate proiectelor de diplomă, lucrărilor de licenţă, disertaţie sau doctorat. 

Secțiunile conferinței sunt:

Secţiunea I: 

Inginerie mecanică, Inginerie tehnologică, Ingineria materialelor, Design-ul produselor, Ingineria mediului, Surse regenerabile de energie

Secţiunea II: 

Inginerie electrică, Electronică, Telecomunicații, Automatică, Mecatronică, Robotică

Secţiunea III: 

Silvicultură şi exploatări forestiere, Ingineria lemnului, Construcţii, Alimentaţie şi turism

Secţiunea IV: 

Matematică, Tehnologia Informaţiei, Calculatoare

Secţiunea V: 

Ştiinţe economice şi administrarea afacerilor, Inginerie economică

Secţiunea VI: 

Litere, Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Sociologie şi Comunicare, Drept, Educaţie Fizică şi Sporturi Montane

Secţiunea VII: 

Arte şi muzică

Secţiunea VIII: 

Medicină şi Inginerie medicală

 

Pentru mai multe informații despre această conferință, urmăriti website-ul: http://www.unitbv.ro/afco2014

 

Parteneri Bpi Assoc Feg