Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Târgul de Cariere Brașov: ofertă consistentă de joburi, sesiuni și competiții

16 aprilie 2015 - Ediția a 11-a a Târgului de Cariere Brașov va avea loc pe 22-23 aprilie, la Casa Armatei, și va aduce o largă diversitate de locuri de muncă și stagii de practică. Sunt așteptați la eveniment peste 3000 de tineri cu studii absolvite sau în curs de absolvire și circa 30 de companii. Posturile cu normă întreagă sau parțială oferite de către companiile înscrise până acum la Târgul de Cariere vizează candidați cu sau fără experiență de muncă, în domenii precum serviciu clienți, unde sunt avantajați vorbitorii de limbi străine, precum olandeză, franceză sau germană, IT și software, cu poziții de programatori, administratori de sistem sau manageri de proiect, auto și automotive, cu oferte pentru ingineri, dar și joburi din domeniile financiar-bancar, logistică și transport.

Ediția de primăvară aduce și noutăți. De exemplu, Speed Coding Challenge, care este o competiție contracronometru adresată specialiștilor IT. Participanții au numai câteva minute la dispoziție pentru a rezolva challenge-uri pe programare în Java, C++ embedded , Php developer, C# sau .net, iar cei care reușesc să respecte obiectivele în timpul dat sunt premiați de către Atos IT Solutions, compania parteneră a Speed Coding Challenge Brașov.

O altă noutate a acestei ediții este workshop-ul ”Angajatorul pe care mi-l doresc”, organizat de către Arvato Bertelsmann, companie specializată în servicii și BPO, eveniment care își propune să dezbată importanța contractului psihologic și a felului în care stabilirea clară a așteptărilor atât de partea angajatorului, cât și a angajatului conduce la satisfacția la locul de muncă și la construirea unei relații bazată pe încredere și respect reciproc. Accesul la worksop este gratuit.

Detalii despre Târgul de Cariere Brașov, modalități de înscriere, lista completă a companiilor participante sunt disponibile aici: http://www.targuldecariere.ro. Vă recomandăm să vizitați acest eveniment și vom reveni cu noi informații!

Parteneri Bpi Assoc Feg