Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Tineri cu permis pentru Țara Oașului

Asociația pentru Sprijin și Dezvoltare Comunitară “Țara Oașului” a desfășurat în perioada 29 august – 8 septembrie 2014 proiectul “Young Europeans feeling at home in Oas Land” în Negrești Oaș. Proiectul a găzduit un număr de 40 de tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 22 de ani, din Bulgaria, Ungaria, Polonia și țara gazdă, România. Ieri, la festivitatea de închidere a proiectului au participat părintele Radu Vasile Rusu, reprezentantul Primăriei Negreşti-Oaş, Constantin Fanea, directorul Muzeului Ţării Oaşului, Remus Ilie Vârnav, cunoscuta interpretă de muzică populară Maria Tripon, respectiv preotul consilier Virgil Cigălean. Tinerii participanţi au primit, în mod simbolic, un permis de invitaţi permanenţi în Ţara Oaşului, oferit de către gazdele evenimentului.

Mai multe detalii despre această frumoasă inițiativă găsiți în Gazeta de Nord-Vest, cotidianul sătmărenilor: http://www.gazetanord-vest.ro/2014/09/tineri-din-patru-tari-au-primit-un-permis-pentru-tara-oasului/

Parteneri Bpi Assoc Feg