Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Viitorii tineri electricieni pregătiți în proiectul nostru participă la un târg de specialitate la Alba Iulia

Ieri, 18 septembrie 2014, a avut loc târgul "Energie din surse regenerabile ALEA 2014. Târg de echipamente și soluții complete", eveniment organizat de ALEA, Agenția Locală a Energiei Alba. Am avut ocazia să facilităm participarea la acest târg a tinerilor care învață meseria de electrician în construcții la cursurile de calificare din Abrud si Zlatna, organizate în cadrul proiectul nostru. Viitorii electricieni au văzut la târg mai multe tipuri de instalații eoliene, panouri solare, corpuri de iluminat cu LED-uri și alte echipamente de ultimă oră. De asemenea, tinerii au avut parte și de o prezentare tehnică foarte detaliată din partea expozanților de la stand-uri.

După acest eveniment, tinerii cursanți au mers la sediul Casei Regionale a Tinerilor Activi Alba Iulia, unde au vizitat centrul, au cunoscut echipa de experți și au schimbat informații și experiențe despre târg și despre cursul de calificare la care participă. 

Parteneri Bpi Assoc Feg