Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

La ce-ți folosește un astfel de curs?

Toate cursurile oferite în cadrul schemei-pilot de garanții pentru tineri sunt organizate de furnizori de formare profesională acreditați de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC). Acest lucru înseamnă că vei primi, la promovare, un certificat de calificare profesională eliberat de ANC.

Atenție! Cursanții care nu se prezintă la examenul de absolvire sau nu îl promovează primesc numai o adeverinţă de participare la programul de formare profesională, în baza căreia se pot înscrie, pentru susţinerea unui alt examen de absolvire, în aceleaşi condiţii.

O calificare profesională căutată pe piața locală a muncii te va ajuta să-ți găsești un loc de muncă mai ușor și mai repede.

Odată deprinse, cunoștințele teoretice și practice pe care le vei dobândi rămân cu tine pentru totdeauna. Chiar dacă nu te angajezi imediat în meseria pe care ți-ai dorit-o, calificarea profesională se poate dovedi utilă și bine-venită oricând vei primi o ofertă de muncă.

Un curs de calificare urmat cu seriozitate poate uneori să suplinească cerința angajatorilor privind experiența anterioară în domeniu, dacă te mobilizezi ca să le arăți ce știi și ce poți să faci.

Parteneri Bpi Assoc Feg