Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Cine se poate înscrie în proiect?

Ca să beneficiezi de oferta noastră de cursuri de calificare gratuite, trebuie să îndeplinești TOATE condițiile de mai jos:

  1. Ai vârsta cuprinsă între 16-24 ani.
  2. Ai domiciliul stabil într-unul din județele următoare: Alba    Arad    Bacău    Bihor    Bistrița-Năsăud    Botoșani    Brașov    Caraș-Severin    Cluj    Covasna    Harghita    Hunedoara    Iași    Maramureș    Mureș    Neamț    Satu Mare    Sălaj    Sibiu    Suceava    Timiș    Vaslui
  3. Nu lucrezi.
  4. Nu mergi la școală.
  5. Nu participi la alte activități de formare profesională.
  6. Pentru cursurile de nivel 2, trebuie să fi absolvit cel puţin învăţământ obligatoriu şi calificare profesională prin învăţământul profesional - şcoală profesională - sau prin programe de formare profesională în sistemul de formare profesională a adulţilor. Pentru cursurile de nivel 1, această condiție nu este obligatorie. Cu alte cuvinte, ca să participi la un curs de nivel 2, trebuie să fi absolvit în prealabil cel puțin 10 clase, iar pentru cursurile de nivel 1, cerința minimă este de 8 clase.
Parteneri Bpi Assoc Feg